tirsdag 22. desember 2009

Ukens bilde..:)


Dette bildet ble tatt når jeg tok bilder og skrev på min første konsert. Jeg lagde da saken for www.lokalavisen.no og du kan lese saken her: http://www.lokalavisenfrogner.no/apps/pbcs.dll/article?AID=/20080326/KULTUR/242272636/1030

Jeg husker at jeg var kjempe nervøs før jeg skulle begynne. Kom en time før tiden og ventet på å bli hentet av vakter før man blir fulgt inn og ut fra foran scenen. Fikk lov til å ta bildene under de 3 første sangene og det vil si at du må klare å ta bra bilder i løpet av ca ti min.
Og dette var jo også første gang jeg tok konsert bilder og det skulle sendes til avis så dette måtte bare bli bra, noe som jeg også ble..:)
elsker dette bildet, det er et anderledes konsert bilde..:) hva synes du?

ja vil også nevne at jeg også så resten av konserten siden jeg også skulle skrive om saken, og da kom James Blunt og kysset meg på kinnet, det gjorde heller ikke dagen noen verre..:)

1 kommentar:

  1. Det var et bra bilde:) Skulle ønske jeg kunne vært på konserten selv:)


    (Ann-Kristin Steen)

    SvarSlett