mandag 1. februar 2010

Bilder på din viktigste dag?

Bryllupsfotografering er noe av den vitkigste fotograferingen en fotograf gjør. Alt handler om den spesielle dagen, ingen andre dager er lik og som fotograf skal man ta geniale bilder uansett setting og vær. En god utfordring, som jeg gjerne tar på strak arm.Jeg har fått en del spørsmål ang bryllupsfotografering så legger ut et godt tilbud på det!

Pakken inneholder det da fotografering, setter av ca 1 1/2 time, på valgfritt sted, Og da er det vanlig å ha med forlovere med på noen bilder og barn på noen andre.Noen familebilder når en slik stor begivenhet skjer
Jeg er en anderledes fotograf som gir ut høyoppløslige bilder ( noe som ikke er vanlig for fotografer) så dere kan printe og gjøre hva dere vil med de. Jeg redigerer mellom 25-30 av de beste bildene som dere får på cd. 
Og alt dette får du til en pris på kun 4500,-

Hvis det ønskes bilder på kirketrappa tar jeg 1000,- ekstra for dette, da får du med 7 ekstra bilder:)

1 kommentar:

  1. Hei :)

    Jeg er på jakt etter en fotograf til bryllupet vårt 16. oktober 2010 :)
    Jeg kunne tenke meg en fotograf som kunne være med hele dagen.. hvor mye tar du eventuelt for dette? Og hva følger da med ?

    Hilsen Hege

    SvarSlett