onsdag 27. januar 2010

Moore, Roger Moore!


UKENS BILDE:)

Ukens bilde er fra min freelance tid hos www.seher.no. Jobbet der når det skjedd noe med kjendiser i "lille Norge." Fikk vært med på litt av hvert, Skal vi danse, Nrk konsert, møte Kate Ryan, bond jenta i den nyeste James Bond filmen og Roger Moore. 

Det var i slutten av november førsten av desember 2008 som jeg møte Roger Moore. Mellom mine 3 jobber og skole så fikk jeg tid. Man må jo ta seg til å møte en så stor kjendis. 
Hadde utrolig lyst til å se Vatn, Tine Vatn, men når jeg hilste på han sa jeg bare Tine. Tenk så mange ganger han har fått hørt det. hehe.

Vi var inne i et stor herskapslig hus på Skøyen. Jeg tok bilder mens en journalist intervjuet. etter selve intervjuet fikk jeg også lov å ta med kona til Roger Moore på et bilde. 
Veldig gøy å ha få vært med på dette. 

Jeg brukte mitt fantastisk canon 350d på denne jobben. ikke det mest proffe kamera, men det kommer jo ikke ann på utstyret, man må kunne bruke det:) 

Hvis dere vil så kan dere lese hele saken som var på seher.no her: http://www.seher.no/797083/liv-kunne-aldri-vaert-bond-pike

Hva synes dere om bildene og saken av Roger Moore??

1 kommentar:

  1. Bra bilder Tine, utrolig kult å få møte en av de aller beste James Bond skuespillerne der ute...

    SvarSlett